GroepenkastenGroepenkast vervangen of vernieuwen

Wanneer uw groepenkast sterk verouderd is dan is het vaak beter om deze geheel te vervangen. Dit komt vaak voor bij het kopen van een woning of bij een verbouwing. Bij het installeren van een nieuwe groepenkast raden wij u aan voldoende groepen te kiezen. De moderne groepenkasten zijn later altijd nog uit te breiden, maar ons advies is om een groepenkast te kiezen die op de groei gekocht is. Simpel gezegd, een groepenkastindeling met een stukje overcapaciteit, zodat de eerste beste uitbreiding van het aantal stroomverbruikers niet direct tot een ingrijpende aanpassing van de groepenkast leidt.

Groepenkast uitbreiden

Wanneer u overstapt op inductie, zonnepanelen bestelt of airconditioning wil installeren heeft u mogelijk extra groepen nodig. De aanschaf van dit soort soort grote stroomverbruikers heeft directe gevolgen voor de bestaande groepenkast. Hoeveel extra groepen er nodig zijn, is afhankelijk van het apparaat en het huidige aantal groepen. We adviseren u graag op dit gebied, neem daarom vrijblijvend contact op.

 


Montage-/installatieservice groepenkast

HDM Nederland levert, monteert en installeert alle merken groepenkasten. Kiest u voor ons eigen merk HDM dan heeft u gegarandeerd de beste prijs!
Wij monteren en installeren groepenkasten door heel Nederland al vanaf € 275,- inclusief BTW! ( Exclusief leveren groepenkast )

Als je iets maar vaak genoeg doet, dan gaat het bijna vanzelf

De monteurs van HDM Nederland zijn goed opgeleid, zo goed zelfs dat het vervangen van een groepenkast vaak niet meer dan anderhalf uur in beslag neemt. U zit dus niet de hele dag zonder stroom, uw vriezer ontdooit niet en wanneer u thuis werkt kunt u met een hotspot via uw mobiele telefoon deze tijd gemakkelijk overbruggen! 


HDM Componenten en Groepenkasten

De componenten en groepenkasten van ons eigen merk HDM zijn verkrijgbaar in onze webshop. Waarom meer betalen dan nodig is? 

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door hier te klikken. U kunt ook een offerte opvragen door hier te klikken.