• Werkzaam door heel Nederland
  • Binnen 48 uur offerte op maat
  • 24/7 bereikbaar via whatsapp
  • 085-0605152

GroepenkastenGroepenkast vervangen of vernieuwen

Wanneer uw groepenkast sterk verouderd is dan is het vaak beter om deze geheel te vervangen. Dit komt vaak voor bij het kopen van een woning of bij een verbouwing. Bij het installeren van een nieuwe groepenkast raden wij u aan voldoende groepen te kiezen. De moderne groepenkasten zijn later altijd nog uit te breiden, maar ons advies is om een groepenkast te kiezen die op de groei gekocht is. Simpel gezegd, een groepenkastindeling met een stukje overcapaciteit, zodat de eerste beste uitbreiding van het aantal stroomverbruikers niet direct tot een ingrijpende aanpassing van de groepenkast leidt.

Groepenkast uitbreiden

Wanneer u overstapt op inductie, zonnepanelen bestelt of airconditioning wil installeren heeft u mogelijk extra groepen nodig. De aanschaf van dit soort soort grote stroomverbruikers heeft directe gevolgen voor de bestaande groepenkast. Hoeveel extra groepen er nodig zijn, is afhankelijk van het apparaat en het huidige aantal groepen. We adviseren u graag op dit gebied, neem daarom vrijblijvend contact op.

 


HDM Componenten en Groepenkasten

De componenten en groepenkasten van ons eigen merk HDM zijn verkrijgbaar in onze webshop. Waarom meer betalen dan nodig is? 

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door hier te klikken. U kunt ook een offerte opvragen door hier te klikken.