Over ons


Welkom bij HDM Nederland! Sinds onze start in 2015 hebben we een indrukwekkende reis doorgemaakt, waarbij we zowel de zakelijke als de particuliere markt hebben bediend. Maar onze geschiedenis gaat verder terug dan dat. In 2005 begon onze huidige directeur, Danny van Veggel, met Van Veggel Afbouw, later gevolgd door Van Veggel Installaties. Wat begon als een bedrijf dat voornamelijk afbouwwerkzaamheden uitvoerde, groeide gestaag uit tot een specialist in installatietechniek, waar onze directeur zijn roots heeft liggen.

In 2015 bundelden we onze krachten met een collega-bedrijf, wat resulteerde in de geboorte van HDM Nederland. Sindsdien hebben we een schat aan ervaring opgebouwd, met tal van succesvolle projecten en opdrachten die we met trots hebben vervuld.

Bij HDM Nederland staan we voor duidelijkheid, transparantie, service en persoonlijk contact. We zijn er klaar voor om u te ondersteunen en om nog vele jaren samen mooie projecten te realiseren. U kunt altijd op ons rekenen!

Onze diensten omvatten een breed scala aan diensten, van elektricien en groepenkasten tot laadpalen en zonnepanelen. We streven naar duurzame oplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook het milieu respecteren. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw projecten van concept tot voltooiing te begeleiden, met aandacht voor detail en vakmanschap.

Of u nu een bedrijfseigenaar bent op zoek naar betrouwbare partners voor uw bouwprojecten, of een particulier op zoek naar kwalitatieve installaties voor uw huis, bij HDM Nederland bent u aan het juiste adres. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Door onze focus op klanttevredenheid en kwaliteit hebben we een sterke reputatie opgebouwd in de branche. Onze klanten waarderen onze betrouwbaarheid, toewijding en het feit dat we altijd klaar staan om een stap extra te zetten om aan hun verwachtingen te voldoen. We zijn er trots op dat veel van onze opdrachten voortkomen uit mond-tot-mondreclame van tevreden klanten.

Bij HDM Nederland geloven we in transparante communicatie en eerlijke prijzen. We streven ernaar om onze klanten volledig op de hoogte te houden gedurende het hele proces, van offerte tot oplevering. Ons team staat altijd open voor vragen, suggesties en feedback, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan een succesvolle samenwerking en de beste resultaten oplevert voor onze klanten.

Kortom, of u nu op zoek bent naar installatiediensten voor een groot bouwproject of een kleine renovatie thuis, bij HDM Nederland kunt u rekenen op hoogwaardige service, deskundig advies en vakmanschap van het hoogste niveau. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw projectdoelen te bereiken!