MyEnergi


ECO-energie gemakkelijk maken

 

Het is de missie van myenergi om de wereld te veranderen door middel van groene technologie; het bieden van energieonafhankelijkheid, het stimuleren van een duurzame toekomst en onze klanten helpen besparen op hun energierekening.

Samen kunnen we een groene, duurzame toekomst creëren.

 

Met de producten van myenergi gebruikt u uw energie optimaal op elk moment van de dag, precies zoals u dit zelf wilt!

Zappi is de laadpaal van myenergi, deze laadpaal is te programmeren naar uw wensen en zelfs op basis van uw energie contract. Met de Zappi laadpaal betaald u nooit te veel voor het opladen van uw auto!

Gebruik de Zappi laadpaal in combinatie met uw zonnepanelen om nog beter uw energie te managen. Door middel van load-balancing past de Zappi zich aan op uw actuele energie verbruik waarmee voorkomen wordt dat uw huis installatie wordt overbelast.

Alle producten van myenergie werken naadloos samen. Op deze pagina vindt u de verschillende producten, Voor meer informatie kunt u op de pagina van het product kijken of u kunt de brochure downloaden. 

 


Download hier de product brochure voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Myenergi Product Brochure
PDF – 2,5 MB 133 downloads

Opladen met net-, zonne- of windenergie

Toekomstbestendig, intelligent opladen van elektrische auto’s. Zappi is een adaptieve EV-lader, ontworpen voor jouw gemak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgewekte energie optimaal benutten

De gepatenteerde technologie bewaakt jouw energieopwekking en -verbruik, en zorgt ervoor dat jouw zelf opgewekte energie maximaal wordt benut en jouw netverbruik minimaal is.

 

 

 

 

Draadloze energiesensor.

harvi is een slim apparaatje waarmee de zappi en eddi kunnen worden geïnstalleerd zonder een directe CT-klem te bedraden.

 

Beheer en controleer uw energie overal.

De myenergi-app is uw centrale bedieningspaneel en een must voor iedereen die onze eco-slimme producten gebruikt.