Opdrachten


Week 20 2024

Installtie Wallbox Copper SB - Particulier Breda

In opdracht van een van onze partners hebben wij bij een particuliere klant in Breda een Wallbox Copper SB geïnstalleerd. Om de installatie mogelijk te maken hebben wij een klein uitbreidingskastje naast de huidige groepenkast geplaatst, waarop de Wallbox is aangesloten. Vanaf de meterkast is er via de kruipruimte een kabel gelegd naar de berg ruimte achter de plaats waarde Wallbox is gemonteerd. Alle kabels zijn op deze manier mooi weg gewerkt, geen kabels op de buitengevel, alleen in de berg ruimte zijn er kabels zichtbaar. 

Lees meer »
Week 12 2024

Installatie Wallbox Copper SB + Vervangen groepenkast (HDM) in Ulft

In opdracht van een van onze partners hebben wij bij een particulier een Wallbox Copper SB laadpaal geïnstalleerd. De klant gaat hiermee de nog te leveren elektrische bus van zijn werkgever laden en de privé elektrische auto. Om dit te realiseren wordt de Wallbox laadpaal voorzien van 2 laadpassen, 1 voor privé en 1 voor zakelijk laden.

Lees meer »
Week 04 2024

Aanleggen WCD woonkamer Apeldoorn

In opdracht van een bestaande particuliere klant hebben wij een nieuwe wandcontactdoos aangelegd in de woonkamer. Voor deze klant hebben wij eerder de groepenkast vervangen en om elektrisch te kunnen koken een nieuwe aansluiting gemaakt in de keuken. Als service hebben wij tevens de elektrische kookplaat voorzien van een perilex stekker. 

Lees meer »
Week 50 2023