Retourbeleid


Het retourbeleid van HDM Nederland kunt u hier online inzien. Het retour beleid is uitsluitend van toepassing op onze webshop.
Op al onze overige diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wijzigingen voorbehouden, aan het online beschikbaar gestelde retourbeleid van HDM Nederland kunnen geen rechten worden ontleend.

Het meest recente retourbeleid is van toepassing.

U kunt bij ons de meest recente versie opvragen, wij sturen u deze dan kosteloos toe.
Klik hier om contact met ons op te nemen.

 


Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hdm-nederland.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

Retour aanmelden


Wilt u een retour aanmelden?

Dat kan gemakkelijk door het retour formulier in te vullen. Klik hier om het formulier in te vullen en uw retour aan te melden.

 

Uw retour wordt uitsluitend in behandeling genomen wanneer het retour aanmeld formulier volledig is ingevuld.
U krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons na ontvangst van het retour aanmeld formulier.


Onjuist of niet volledig ingevulde retour aanmeld formulieren worden niet in behandeling genomen.
U krijgt geen bericht van ons na ontvangst van een onjuist of niet volledig ingevuld retour aanmeld formulier.

 


Retour aanmeldformulier

 Downloads

 

Retourbeleid HDM Nederland V 2024 100
PDF – 721,8 KB 58 downloads