• Werkzaam door heel Nederland
  • Binnen 48 uur offerte op maat
  • 24/7 bereikbaar via whatsapp
  • 085-0605152

Opdrachten


Week 45 2023
Week 40 2023

Vervangen groepenkast Zwijndrecht ( HDM )

WIj hebben opdracht gekregen om de huidige bestaande groepenkast te vervangen. De nieuwe woning van onze klant wordt gemoderniseerd van boven naar beneden. Alles wordt aangepakt, zo ook de meterkast.In opdracht van onze klant hebben wij de meterkast opgeschoond door al het overbodige te verwijderen. Daarnaast hebben wij de sterkverouderde groepenkast vervangen zodat deze weer up-to-date is en aan alle huidige geldende normen voldoet. 

Lees meer »
Week 31 2023

Vernieuwen verlichting kantoor Den Bosch

Wij hebben opdracht gekregen om de verlichting te vervangen in het kantoor pand van onze opdrachtgever. De bestaande verlichting bestaat uit verouderde TL-verlichting. Door defecte TL-buizen en verkleurde TL-buizen was de lichtopbrengst niet meer optimaal. Daarnaast voldeed de TL-verlichting niet meer aan de wensen van de opdrachtgever met het oog op energiezuinigheid.Wij hebben alle TL-armaturen vervangen voor nieuwe LED-armaturen. Hierbij is er gekozen voor een armatuur welke voldoet aan de huidige geldende normen. 

Lees meer »
Week 23 2023

Installatie laadpaal / groepenkast / enphase

In opdracht van één van onze partners hebben wij naar aanleiding van het installeren van zonnepanelen de nodige elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd. Onze partner heeft de woning voorzien van zonnepanelen waarbij elk paneel een eigen micro-omvormer heeft.

Lees meer »
Week 21 2023