Bevestigingspaal laadpaal


Bevestigingspaal

Dit is een eigen fabrikaat bevestigingspaal van MyEnergi. U kunt op deze bevestigingspaal 1 Zappi monteren. Volledig gegalvaniseerd en gepoedercoat in RAL 7016. Met kabeldoorvoer voor voeding en datakabel.

De voet bestaat uit een stevige metalen plaat voorzien van een kabeldoorvoer en 4 gaten voor bevestiging. 

Om de laadpaal stevig en stabiel te plaatsen kunt u de bevestigingspaal bevestigen op balast tegels welke u gemakkelijk en stevig kunt bevestigen door de 4 gaten in de voet van de bevestigingspaal. ( balast tegels worden niet mee geleverd! ) 

Wanneer u bij ons een Zappi laadstation besteld kunt u direct de bevestigingspaal mee bestellen!

 

Universele Bevestigingspaal

Deze antraciet grijze montagepaal is verkrijgbaar voor een montage van één laadunit. De metalen montagepaal heeft een lengte van 1.42 meter, en is voorzien van een kabeldoorvoer voor voeding en datakabel. Hij is direct te monteren op beton en asfalt of kan gebruikt worden in combinatie met de betonnen of metalen sokkel. Kies de juiste montageplaat voor op de montagepaal en je kunt jouw installatie volledig afronden.

Om de laadpaal stevig en stabiel te plaatsen kunt u de bevestigingspaal bevestigen op balast tegels. ( balast tegels worden niet mee geleverd! ) 

Wanneer u bij ons een laadstation besteld kunt u direct de bevestigingspaal mee bestellen!

 


Gerelateerde producten