Uitbreiding groepenkast Best

Wij hebben opdracht verkregen om de bestaande installatie in de woning nogmaals uit te breiden.

Afgelopen jaar hebben wij reeds een nieuwe aardlekschakelaar en 2 nieuwe groepen gerealiseerd, om de 2 nieuw te plaatsen airco´s te voorzien van een eigen voeding.

De nieuwe opdracht bestaat uit;

-uitbreiden groepenkast met 1x B16A automaat ten behoeve van de nog te realiseren overkapping in de tuin.

De bekabeling hebben wij zoveel mogelijk uit het zicht aangelegd. Om dit te realiseren hebben wij de kabel vanaf de groepenkast middels een kleine oversteek door de hal middels een kabel koker, in het toilet door het inbouw reservoir laten lopen. Waarna deze door de trapkast en onder de keuken door loopt naar de berging achter de woning. Waarna deze naar buiten is gebracht en afgewerkt is op een spatwaterdichte lasdoos, zodat deze later probleemloos opgepakt kan worden voor de nieuwe installatie ten aanzien van de overkapping.

-uitbreiden groepenkast met 1x C16A automaat ten behoeve van de nieuw te plaatsen airco.

De bekabeling loopt direct vanaf de groepenkast naar de berging aan de voorzijde van de woning. Waar deze kabel is afgewerkt op een opbouw wandcontactdoos. Zodat de nieuwe airco, in overleg met de airco installateur, met een stekker direct aangesloten kan worden door de installateur. Waarmee de airco ook eenvoudig volledig spanningsloos gemaakt kan worden bij onderhoud of andere werkzaamheden.