Installatie laadpaal / groepenkast / enphase

In opdracht van één van onze partners hebben wij naar aanleiding van het installeren van zonnepanelen de nodige elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd. Onze partner heeft de woning voorzien van zonnepanelen waarbij elk paneel een eigen micro-omvormer heeft.

De zonnepanelen worden gekoppeld middels het Enphase systeem, hiermee kunnen de panelen gemonitord worden en uitgelezen worden op afstand door de systeembeheerder. De klant heeft digitaal toegang tot het systeem middels de app Enphase Enlighten.

De huidige groepenkast hebben wij vervangen om te voldoen aan de huidige geldende normen, daarnaast hebben wij de benodigde componenten benodigd voor de juiste aansluiting van de zonnepanelen op het net gemonteerd. Hiervoor hebben wij een aparte modulekast gemonteerd in verband met het gebrek aan ruimte in de meterkast om de benodigde componenten te plaatsen.

Tevens hebben wij een laadpaal geïnstalleerd.

Deze woning is met de update van de elektrotechnische installatie, installeren van zonnepanelen en het installeren van de laadpaal weer toekomst bestendig!